Com arribar a la Casa

c/Saleses 10, Ecodines, Manresa

Si vius a Manresa, la trobaràs molt fàcilment. El Carrer Saleses és un carrer molt curt del barri de les Escodines, que comença davant les piscines municipals, on és un carreró petit que puja a la Casa, i arriba just davant la Clínica Sant Josep.  Des d’aquests dos llocs pots arribar en 2 minuts.

De l’estació de Viladordis dels ferrocarrils catalans també pots arribar-hi en uns minuts: surts a l’Av. Francesc Macià i has d’agafar el Passatge Puig, costat d’una caixa que fa cantonada. Tot recte fins al final i trobaràs la Casa.

SI HAS D’ARRIBAR A MANRESA

 

Fes click per ampliar el mapa

Des de Lleida o de Girona s’arriba per l’Eix Transversal (C-25).

–          De Lleida agafar la sortida de Manresa Centre (C-37) i ferel camídel rui Cardener, fins passar la Seu a mà esquerra, on a la rotonda pugeu pel Carrer de Sant Marc / Via Sant Ignasi. (Segueix les indicacions de l’Entrada A al mapa de sota).

–          De Girona, sortir a la C-55 per fer la Ronda Exterior de Manresa, fins la sortida Manresa Sud Hospital General. (Segueix les indicacions de l’Entrada B al mapa de sota)

 

Des de Barcelona podeu:

–          Anar directament per la carretera C-58 C-55 amb trajectòria Barcelona-Martorell-Monistrol de Montserrat- Manresa.

–          Agafar l’autopista de Terrassa C-16, on podeu:

  • Sortir a l’indicació de la C-58 per ajuntar-vos després amb la carretera C-55 o arribar fins l’altra sortida directa a la C-55.  
  • Seguir l’autopista de peatge i sortir a Manresa per la BV-1225 que et porta al Polígon Industrial Bufalvent, arribar a la Ronda Exterior i a mà esquerra direcció Barcelona buscar la Entrada B Manresa Sud Hospital General.


ARRIBAR A LA CASA FLORS SIRERA

 

  

Fes click per ampliar el mapa

Entrada A amb cotxe:

Venint de Barcelona surts on diuManresa SantPau i seguiràsel camíque del riu fins la primera rotonda dins la ciutat abans de la Seu i després d’una petita capella. Llavors a mà dreta pujar el Carrer de Sant Marc- Via Sant Ignasi fins passar el primer semàfor, una capella i el Museu Comarcal. Just en aquest punt, abans de les piscines municipals, a mà dreta puges (c/ Viladordis) fins el semàfor on és l’estació de FGC. Al semàfor a mà dreta (c/Oms i de Prat), passes els primer carrers i rodejaràs l’Institut Oms i de Prat. Llavors a la cantonada veureu un senyalFlors Sireraque heu de seguir (primer a l’esquerra, C/Caputxins i davant la Clínica San Josep a mà dreta c/ Saleses). Al final del carrer, trobaràs el nostre pàrking i la Casa Flors Sirera.

Entrada B amb cotxe:

De la carretera (C-55 – Ronda Exterior de Manresa), agafar la sortida “Manresa Sud – Hospital General”. Amb compte, no es veu gaire bé, és després de passar per sota d’un pont. A les primeres rotondes direcció HospitalSant Joan deDéu. Passareu l’hospital a mà dreta, heu de seguir recte (carril de la dreta), direcció Monestirde Santa Clara -baixarla Avingudade la Divina Pastora (després c/ Sant Benet al mapa). Al final cap a la dreta i de seguida a l’esquerra (c/ Llorenç de Brindisi) i al final (davant del col·legi Oms i de Prat) seguiu el senyal deFlors Sirera, primer a l’esquerra pel C/Caputxins i després a la dreta pel C/Saleses) i a100 metrestrobareu el nostre pàrquing i la Casa.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (1’ 30”): des de Plaça Espanya (a Barcelona) agafar la línia S4-R5 direcció Manresa. Has de baixar a la parada Manresa Viladordis (a 3 minuts de la Casa!) Surts a l’Av. Francesc Macià i has d’agafar el Passatge Puig, costat d’una caixa que fa cantonada. Tot recte fins al final i trobaràs la Casa.

Renfe- Rodalies (1’20”): des de Sants, Plaça Catalunya, Arc del Triomf o Sant Andreu Arenal, agafar el tren R4 direcció Manresa (final de trajecte). Et suggerim imprimir el mapa perquè al sortir de l’estació puguis ferel camí a la Casa (15”): rodejant La Seu per davant arribes a la Via Sant Ignasi, puges a les Piscines i davant l’entrada puges el carreró Saleses.  

Benvinguts i benvingudes !!!

Adreça:

Casa per la Solidaritat i la Pau ‘Flors Sirera’

938724496   –   c/ Saleses 10, Escodines, Manresa

www.florssirera.org   –   casaflorsirera@altecom.cat

3 Responses to Com arribar a la Casa

  1. […] On? Al Centre de Reursos Bambylor de  la Casa Flors Sirera per la Solidaritat i la Pau c/Saleses 10, Escodines. Com arribar-hi? […]

  2. […] a Manresa el dimarts 29 de novembre a les 19h. a la Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera (C/Saleses, 10, Manresa). T’hi […]

  3. […] Com arribar a la Casa […]

%d bloggers like this: