Propostes seleccionades! projecte SolidaridART

RESULTATS CONVOCATÒRIA ‘SOLIDARIDART- EXPRESSIONS SOLIDÀRIES GLOCALS’

22 propostes van ser presentades per artistes i col·lectius a la Casa Flors Sirera per participar al projecte SolidaridART, amb l’objectiu de promoure la pau, la solidaritat i els drets humans, amb la participació directa de persones que vivim i convivim a Manresa. 

La selecció d’obres es va realitzar amb una exposició de propostes a la Sala d’Actes de la Casa, on es va realitzar una votació popular, i l’anàlisi d’un jurat especialitzat conformat per representants d’entitats i institucions municipals de l’àmbit de la solidaritat internacional i les arts.

A la selecció de propostes, els criteris de valoració del jurat han sigut el compliment dels objectius socials del projecte, la possible participació i interacció comunitària a l’obra, la qualitat tècnica i potencial comunicatiu de les propostes i la disponibilitat de recursos per cobrir les despeses necessàries.

S’han seleccionat 7 propostes per a la seva realització a la Casa Flors Sirera l’any 2011, que promouen el respecte, la pau, la justícia, l’equitat, la cura dels béns naturals i la pràctica d’accions solidàries i responsables amb la humanitat i el món.

Les puntuacions i valoracions del jurat i els resultats numèrics de la votació popular per a cada proposta, poden ser sol·licitats pels interessats a la Casa Flors Sirera, mitjançant correu electrònic.

RESULTATS FINALS. Per valoracions del jurat i la votació popular.

A. Passadís de Flors: Proposta SELECCIONADA amb més punts pel jurat i 2a GUANYADORA de la Votació Popular.

Dialogarem la proposta per acordar tècnica i espais i retroalimentar alguns continguts.

 

B. La teva peça és clau/Rendits al piano: Proposta SELECCIONADA.

Dialogarem la proposta per ajustar pressupost, acordar nombre de representacions i retroalimentar continguts.

 

C. 12 fotografies joves d’òptica social: Proposta SELECCIONADA com a GUANYADORA de la votació popular.  

La Casa proposa als participants millorar o canviar algunes de les fotos per augmentar el potencial comunicatiu i el missatge i fer una exposició a la Casa.

 

D. Onatges: Proposta SELECCIONADA.

Dialogarem la proposta per ajustar pressupost, acordar nombre de representacions i retroalimentar continguts.

 

E. Ara: Música Etnofusió: Proposta SELECCIONADA pel jurat i 2a GAUNYADORA de la Votació Popular.

Dialogarem la proposta per ajustar pressupost, acordar nombre de representacions i retroalimentar continguts.

 

F. Memòria: Proposta NO SELECCIONADA.

 

G. Els Oblidats: Proposta SELECCIONADA.

Proposem desenvolupar l’activitat com a part dels projectes o activitats de sensibilització de l’entitat amb el Consell Municipal de Solidaritat.

 

H. Amb les armes de l’art: Proposta SELECCIONADA.

El Jurat ha valorat molt bé la proposta, però ha decidit finançar-ne només una part, per valorar més positiu donar suport a més participants. Dialogarem la proposta per ajustar pressupost.

 

I. Benvinguts: Proposta NO SELECCIONADA.

 

J. Jugues?: Proposta NO SELECCIONADA.

 

K. El Jardí de Flors: Proposta NO SELECCIONADA.

 

QUÈ SEGUEIX?

Trobada d’intercanvi. Gener de 2010.

Per a totes les persones i els col·lectius participants, realitzarem una Trobada d’Intercanvi, amb l’objectiu de compartir informació, reflexions i idees sobre les temàtiques i objectius del projecte, i sobre les obres a realitzar.

Aprofitarem a més per acordar els procediment administratius (pressupostos, factures, etc.) per la realització de les obres.

 

Realització i presentació d’obres. Gener- Abril de 2011.

Els ajuts per a les obres seleccionades seran, a més de l’espai per a la seva  presentació temporal o permanent, els pagament dels recursos i activitats especificats als pressuposts entregats amb la inscripció o confirmats amb l’organització, en cas de que s’hagin acordat canvis.

Les obres seleccionades es convertiran en obres de domini públic per a ús i fins socials i hauran de realitzar-se i presentar-se públicament a un acte a la Casa Flors Sirera.

Per a la presentació de les obres, com a Casa Flors Sirera farem una campanya de difusió a través de mitjans de comunicació, escoles, universitats, comunitats religioses, esplais i federació de veïns i veïnes.

TOTS I TOTES FEM LA CASA FLORS SIRERA !

MANRESA SOLIDÀRIA! FEM UN MÓN PER A TOTHOM !

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: