Memorial Flors Sirera. Conflictes Oblidats i Reconstrucció de Pau.

Ja el tenim aquí! Dimarts 18 de gener a les 19.30h.

Conflictes Oblidats i Reconstrucció de Pau.

-Justícia internacional, pillatge de guerra, drets humans i multinacionals-

Dimarts 18 de gener a la Casa Flors Sirera durem a terme una xerrada a càrrec de Jordi Palou, advocat de la querella per l’assassinat de la cooperant manresana Flors Sirera i Marc Gavaldà, expert en indústries petrolieres a Amèrica Llatina, per tal de commemorar el Memorial dels Conflictes Oblidats i Construcció de Pau (Memorial Flors Sirera).

Enguany volem aprofundir en el tema de la Justícia internacional, el pillatge de guerra, els drets humans i les multinacionals. En Jordi Palou ens presentarà la seva publicació de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans i en Marc Gavaldà, a través de la projecció de documentals que ell ha realitzat dins la campanya Repsol Mata, ens aproparà a la realitat de les comunitats indígenes d’Amèrica Llatina que es veuen amenaçades sistemàticament per les indústries extractives de petroli.

L’acte començarà a les 19.30 hores i al finalitzar la xerrada farem una breu explicació de en quin punt es troben els projectes d’Haití que van ser recolzats per la ciutadania manresana a través de la campanya Manresa Solidària amb Haití.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: