Presentacions del SolidaridART a la JPO!

El proper dissabte 9 d’abril, a la tarda, la Casa Flors Sirera celebra la Jornada de Portes Obertes. Una de les activitats estrella -de fet, com totes les altres ;-)- serà la presentació dels treballs artístics d’algunes de les persones guanyadores del SolidaridART 2010:

PASSADÍS DE FLORS: Projectada des de les escales de la Casa Flors Sirera, la proposta de l’artista visual Alejandro Martín, guanyadora de la convocatòria SolidaridART, es presenta a la ciutadania manresana, plena de racons per observar, imaginar i preguntar-nos sobre el món present i futur, sobre el món dels nostres dies i els nostres somnis. Amb la participació de joves, dones, immigrants i altres amics, l’Alejandro ha plasmat una fantasia que evoca la convivència, l’equitat, solidaritat, el respecte a la vida i a les diferències.

JOVES FOTOGRAFIA SOCIAL: Un grup de joves de la nostra ciutat han expressat somnis de futur i crítiques al present que els envolta, mitjançant la fotografia. Imatges capturades en el seu entorn més immediat per parlar de coses que vénen de lluny. Instantànies que ens permeten copsar millor el punt de vista d’un grup de joves conciutadans/es.

LA TEVA PEÇA ÉS CLAU: Música i lletres farcides de bona energia i de missatges adreçats als més joves per explica’ls-hi la importància del valor de la responsabilitat, que sumat al compromís, seran claus en els passos per construir un món més habitable i en definitiva un món millor.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: