29/04 – per la Terra i els Béns Naturals

Ahir 19 d’abril a les 16:50 hores Espanya ha tornat a acumular més deute ecològic amb el món, amb menys de 4 mesos que han passat del 2011. Enguany, no ha passat ni la tercera part de l’any i, qui vivim a l’Estat Espanyol, ja hem superat els recursos naturals que podem consumir cada any  (veu la nota a “El Periòdico”).  Llavors, d’on hem tret i traurem el que consumim? Sobreexplotació de recursos propis i, sobretot, d’altres dones i homes del món.

Un altre any de insostenibilitat i injustícia! Diguem prou i actuem!

Jornada per la Terra i els Béns Naturals. Parlem del planeta i la nostra relació amb la natura i els seus béns, reflexionem i actuem per millorar aquesta relació, que avui està centrada en l’explotació de matèries i persones, i molt poc en el respecte dels sistemes naturals i els éssers vius, inclosos nosaltres mateixos. Informa’t i participa de les alternatives.

Divendres 29 d’abril, 19h. Casa Flors Sirera

ACTIVITATS

•    19:00h  ‘Tàntalum’ Presentació del Còmic.

Una història dels desitjos divergents i les decisions personals, en un context on l‘explotació de recursos naturals, els conflictes armats relacionats i els reptes que aquesta realitat ens planteja.
Sala d’Actes

•    20:30h  ‘Onatges’

Espectacle multidisciplinari entre els llenguatges artístics de la dansa, la poesia i la videoprojecció amb essència de naturalesa. Una posada en escena que teixeix vincles entre la Terra, els cicles naturals i les dones.
Pati lateral

 EXPOSICIÓ

–  Las Mujeres Alimentan al Mundo, Entrepobles

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: