Desarma els teus impostos!

Una vegada més arriba el moment de fer la declaració de renda, i una vegada més, volem fer palès que en temps de crisi, encara és més injustificada l’enorme despesa militar del nostre país. Per això impulsem, com cada any, la campanya d’OBJECCIÓ FISCAL A LES DESPESES MILITARS.

 

Aquests últims mesos no hem deixat de veure com s’anaven retallant pressupostos socials (sanitat, educació, universitats…) i el ministeri de defensa no les rep amb la mateixa proporció. S’ha evidenciat que les armes que es fabriquen al nord es consumeixen al Sud o bé en mans de guerrilles o bé en mans de dictadors tirans.

Volem demostrar que podem desviar els nostres impostos de les armes: en concret podem emprar-los per reforçar projectes educatius de la nostra ciutat.

Enguany, els projectes que proposem finançar amb els diners de l’Objecció Fiscal seran destinats a l’alfabetització de mares i pares de les escoles de la Renaixença[1] i del Xup[2].

Per últim, us informem que, com venim fent des del 2003, obrirem un Punt físic d’Informació i Assessorament per a l’Objecció Fiscal. Serà tots els dimecres del mes de maig i juny de 2/4 de 7h fins a 2/4 de 9h de la tarda, al casal de joves la Kampana (Plaça Icària de Manresa)

Per a més informació ens podeu contactar per correu o bé a bagesof@gmail.com.

Per a més informació també podeu visitar: www.objecciofiscal.org

Salut i Objecció !
PBAG.

 

[1] L’AMPA de l’Escola Renaixença realitza un curs d’alfabetització per a mares i pares de l’escola gràcies a les aportacions de la campanya d’objecció fiscal de l’any passat. El curs està resultant un èxit: el realitzen 21 mares quatre tardes a la setmana i ha estat guardonat amb el Premi Educa 2011. Però l’alfabetització és un procés lent i es necessiten dos anys. L’AMPA vol realitzar el segon curs per completar el cicle formatiu amb el grup actual i no deixar les alumnes a mig camí. Els diners són per pagar la professora i el material didàctic.

[2] Al CEIP Pare Ignasi del Xup estan organitzant el centre com una Comunitat d’Aprenentatge que inclou l’Escola de Mares i Pares, que permetera aprofundir en l’educació pròpia (reflexió conjunta, creixement personal, alfabetització, etc) al mateix temps que s’acompanya l’educació dels fills. Necessiten diners per la persona que conduirà l’escola de mares i Pares i pels desplaçaments de les mares que volen assistir-hi.

(NOTA per a qui vulgui fer l’ingrés de l’OF a aquests projectes, hem habilitat el número de compte de Justícia i Pau de Manresa. En acabar la campanya, es repartiran els diners segons les necessitats de cada projecte. El número de compte per fer l’ingrés és: 2041 0010 30 0040075965 – Catalunya Caixa).

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: