Art Contra la Guerra

La Casa Flors Sirera per la Solidaritat i la Pau i l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de les Escodines presenten conjuntament Art contra la Guerra, un acte on es presentaran dues obres guanyadores del projecte SolidaridArt: Disparant Art i Rendits al Piano, el pròxim dia dijous 16 de Juny al Casal de les Escodines (c/ Sant Bartomeu 50).

Disparant Art

Exposició en panells que inclouran fotografies i textos sobre diferents projectes en que les armes són transformades en diferents treballs artístics principalment escultures.

L’exposició es presentarà a les 19:30h del dia dijous 16 de juny i romandrà exposada al Casal de les Escodines fins el dia 30 de juny.

Rendits al Piano

Rendits al Piano es un concert-teatre on un soldat en un estat crític cau “rendit” sobre l’harmònica “desafinada” d’un piano que entreveu certa llum i esperança a través de vuit cançons que volen ser també una crida a la lluita per la pau.

El concert-teatre tindrà lloc el dia dijous 16 a les 20h al Casal de les Escodines.

Amb aquestes presentacions també volem donar suport a la Campanya d’Objecció Fiscal a les Despeses Militars. Desarma els teus impostos!

Acudeix al Casal de Joves La Kampana a la plaça Icària de 18:30 a 20:30 durant el mes de maig i juny.

www.objecciofiscal.org


Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: