Lesbianes, Gays, Bisexuals i Transexuals

L’activista LGBT Walter Trochez va ser assassinat el desembre de l’any 2009 a Tegucigalpa (Hondures). A l’any següent, les ONG d’hondures van documentar els assassinats d’almenys 11 persones més. En la durada d’aquest any 2011 n’han mort tres més.

La majoria de les víctimes eren dones. Des del cop d’estat de 2009, les dones són les que més han experimentat l’augment d’homicidis contra el col·lectiu LGBT,  encara que també han crescut les amenaces, atacs i assassinats d’altres persones.

El que més preocupa es que rarament aquests atacs s’investiguen a fons, i que les persones que s’atreveixen a denunciar aquests actes no reben la suficient protecció davant de futures represàlies.

Encara que a molts països celebrem el Dia de l’Orgull com una festa, encara són molts els llocs on les persones s’enfronten a la discriminació, les amenaces i fins i tot la mort tan sols per ser qui són.

Per tant la Casa Flors Sirera, aquest any celebrarà el Dia de l’Orgull per poder posar fi als atacs contra persones LGBT a Hondures.

Si vols donar suport a aquesta campanya entra a la web i signa:

http://www.es.amnesty.org/actua/acciones/honduras-lesbianas-gays-bisexuales-transgenero/?origen=honduras_jun11mail

Gràcies per la teva implicació, d’aquesta manera totes les persones podran gaudir dels seus drets humans.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: