Tenim nous DVD’s!

Els pots trobar al Centre de Recursos Bambylor a la Casa Flors Sirera com a préstec:

YAMUNA

Majors de 15 anys.

ONG Yamuna

Aquest documental ens apropa a la vida quotidiana d’un projecte de cooperació en una Granja-Escola a Antananarivo, Madagascar, que pretén afavorir la reinserció socio-laboral de mares en situació de risc i els seus fills.

PATAGONIA PETROLERA. La frontera movediza

Majors de 15 anys

Guarapitofilms

El 13 de desembre de 1907 es va descobrir el primer pou petroler argentí en Comodoro Rivadavia. Des de llavors la Patagonia ha estat perforada en totes les seves províncies. El documental es mostra la realitat de la comunitat maputxe atrapada entre pous de petroli i camps, l’ús de forces parapolicials comprades per les multinacionals i les estratègies de resistència del poble maputxe.

LATITUDS

Majors de 12 anys

Televisió de Catalunya TV3

Latituds vol donar visibilitat als que impulsen solucions a la pobresa, les injustícies i les guerres del món. Cada capítol tracta sobre un tema concret, amb els protagonistes de projectes concrets sobre el terreny; ells mateixos expliquen quins problemes tenen i què fan per superar-los. Especialistes de prestigi complementen la visió global del problema i de les possibles solucions.

AIGUA. Un dret i no una mercaderia

Majors de 12 anys

Enginyeria sense fronteras

Avui en dia, més de  2.000 milions de persones no tenen accés a l’ aigua potable. Hem de reclamar un model que garanteixi la participació i el control social de la gestió pública de l’ aigua.

MIGRACIONS. Una altra mirada al desenvolupament desigual

Majors de 12 anys

Servei Civil Internacional Catalunya

Un espai de reflexió crítica al voltant de les migracions, vistes com una oportunitat d’enriquiment social i econòmic de les ciutats.

ECOLOGIA

Majors de 12 anys

Fundació Vicente Ferrer

En 1969, la Fundació va iniciar en Anantapur (Andhra Pradesh) un pla de desenvolupament ecològic amb l’objectiu de combatre el risc de sequera, aquest DVD recull els avanços després de més de 40 anys de treball així com les necessitats encara pendents.

DONES DAVANT LA GUERRA

Majors de 12 anys

CICR

11 dones expliquen la seva experiència individual de com la guerra va afectar les seves vides.

NENS D’AIGUA

Majors de 7 anys

Enginyeria sense fronteras

El documental té com a protagonistes un grup de nenes i nenes de la comunitat rural El Coyolar d’El Salvador on ISF Catalunya ha portat a terme un projecte per portar l’ aigua a les seves llars.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: