DIVER/sió+sitat a la FIRA INTERACTIVA D’ONG!

La Fira interactiva d’ONG ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida a la Manresa Solidària 2011 amb el lema “ Fem un món per a tothom!”.

 

La plaça Sant Domènec ha esdevingut, aquest passat dissabte 1 d’octubre, una festa cívica i lúdica en que petits i grans s’han conscienciat en els valors de l’equitat, la justícia i la solidaritat amb una perspectiva global.

La jornada va començar ben d’hora, a les nou del matí, quan voluntaris, entitats, amics i col·laboradors van començar a transformar la plaça en un punt de trobada solidari ple de colors. Els primers que es van apuntar a la festa van ser els nens i les nenes, que acompanyats del periodista de la “Tele de Tela” van engrescar-se a la Gimcana de les ONG!

La plaça es va anar omplint i mentre els nens i nenes jugaven, els grans (que també es van entretenir amb els jocs) van poder conèixer durant tot el dia els projectes que estan desenvolupant les entitats de la comarca.

 Per agafar forces res millor que el dinar que va preparar el projecte cooperatiu mengemBages amb productes de qualitat de la comarca. Una taula allargada va agermanar gairebé 60 comensals a un dinar familiar, bo i sostenible.


El colofó va arribar a la tarda amb el concert de Natxo Tarrés amb cançons tan conegudes com “Corren”! Tot seguit el manifest que va ser llegit per membres de les entitats Bages per a tothom i Proide acompanyats de la presència de Maria Mercè Rosich regidora de cooperació.

L’arbre dels desitjos que des de primera hora del matí nens i grans van anar omplint, va acabar a última hora de la jornada ple de les millors idees, peticions i accions per a un món millor!

Anuncis

One Response to DIVER/sió+sitat a la FIRA INTERACTIVA D’ONG!

  1. […] Manresa Solidaria no para i després de la Fira d’ONG de dissabte passat aquest divendres hi haurà una xerrada sobre activisme i xarxes […]

%d bloggers like this: