Els Oblidats

ELS OBLIDATS
exposició fotogràfica

2 de novembre – 16 desembre
CASA FLORS SIRERA

El projecte que Bet-Sabè Ribas presenta és el resultat del treball dut a terme al Nepal durant els mesos d’abril i maig del 2009 amb el recolzament de l’ ONG catalana “SathiSansar- Desenvolupament Nepal”.

Al Nepal tres de cada cent infants sofreixen  una discapacitat psíquica i/o física. La causa principal és la pobresa acompanyada d’una mancança sociosanitària de provisions de serveis prenatals, obstètrics i mèdics. Aquesta deficiència suposa un problema per a la salut pública, ja que la majoria de les discapacitats  són de per vida i les possibilitats d’inserció laboral són quasi inexistents.

 
L’estigmatització social, la falta de serveis de rehabilitació i la resignació de les famílies provoca que aquests nens visquin aïllats i marginats, convertint-los en una càrrega per als seus familiars. Es coneix aquest col·lectiu com el dels oblidats, ja que les autoritats responsables no preveuen  aquestes minusvalies en el seus programes.

Us convidem a veure aquesta interessant exposició de Bet-Sabè que a partir del 2 de novembre podreu gaudir a Casa Flors Sirera.

Horaris:

Matins: Dilluns, dimecres i divendres de les 9 a les 14hores.

Dimarts i dijous de les 10 a les 13h.

Tardes: Dimarts, dimecres i dijous de les16 a les 20hores.

Com arribar a la Casa

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: