25 de novembre: Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

En aquesta data tan significativa, els  Consells Municipals de la Dona i de Solidaritat, hem volgut sumar esforços per donar veu a totes aquelles dones que, a qualsevol indret del món, pateixen qualsevol tipus de discriminació per motiu de gènere.

Malgrat els avenços, malgrat la valentia de moltes dones i també homes per denunciar les situacions de violència de gènere, ens queda encara un llarg camí per recórrer. De les persones adultes d’avui, depèn que les generacions futures, puguin basar les relacions entre gèneres en el respecte mutu i en un afecte ple i saludable.

Aquest proper divendres 25 de novembre  a les 18,30 h.

A l’Auditori Plana de l’ Om

Lectura del Manifest contra la violència masclista arreu del món

Onatges

Amb el missatge de la importància de valorar la dona, valorar-nos nosaltres mateixes, com a primer pas per prevenir qualsevol forma de discriminació, us convidem ara a gaudir de l’espectacle Onatges.

Es tracta d’una de les propostes guanyadores del projecte SolidaridArt de la Casa Flors Sirera. Aquest certamen té l’objectiu de donar suport a propostes artístiques que vulguin promoure els valors de la Cultura de Pau i dels Drets Humans.

 En concret, Onatges, és fruit del treball de joves de la Catalunya central que a través de la dansa volen reivindicar els valors de la feminitat. El respecte al nostre propi cos, l’agraïment a aquest; el valor que donem a la nostra manera d’entendre el món i les relacions; l’estima a la nostra persona, com a primer pas imprescindible per dir NO a qualsevol situació que ens vulneri.

Organitzen: Consell M. De la Dona i Consell M. De Solidaritat

DIGUES PROU A LA VIOLÈNCIA!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: