Arriba l’hora! Què hi ha darrera les Marques?

EL BACKSTAGE DE LES MARQUES

EL COST DEL NOSTRE CONSUM

T’has preguntat mai què històries hi ha darrera les teves vambes, el teu Ipod o el teu jersei? I darrera el que menges i beus cada dia?

Des de la Campanya pel Consum Responsable al Nadal presentem “El Backstage de les Marques”, per desvelar la realitat de les grans marques aquest diumenge 18 de desembre (d’11 a 14 i de 17 a 20h) a la Plaça Sant Domènec, un espai immers a la zona conquerida per les compres de Nadal a Manresa.

Al matí hi construirem la botiga-escenari. De lluny, sembla que només es tracta de caixes, bosses i envasos, però, de prop, ens descobreix la veritat documentada de moltes de les marques i productes que consumim: com estan fets? quin cost humà i mediambiental tenen? I lògicament, quines alternatives hi tenim!!!

Aquestes últimes setmanes, amb la col·laboració de diferents persones i col·lectius hem anat ajuntant una bona quantitat de caixes, bosses, envasos i altres coses que s’han comprat a Manresa, tot de diferents marques que consumim habitualment. Amb tot el que hem recollit construirem la nostra botiga-escenari, on a més de conèixer la informació de les marques, de17 a20 farem videoprojeccions del tema.

A la mateixa plaça es podrà visitar una minicafeteria de comerç just on comprar per tan sols 50 cèntims cafè, infusions o xocolata de comerç just, un sistema de producció i venda que respecta les persones productores i el medi ambient.

Et convidem a conèixer i difondre algunes veritats del nostre consum i diferents oportunitats per una economia més equitativa i sostenible.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: