Xerrada i clausura d’expo: El Oblidats

ELS OBLIDATS

Et convidem a la clausura de l’exposició fotogràfica els Oblidats, amb una xerrada amb presentació del vídeo dels projectes de cooperació al Nepal de l’ONG Sathi Sansar-Món Amic

Dimecres 11 de gener de 2012, 19:00
CASA FLORS SIRERA

El projecte que Bet-Sabè Ribas presenta és el resultat del treball dut a terme al Nepal durant els mesos d’abril i maig del 2009 amb el recolzament de l’ ONG catalana “SathiSansar- Desenvolupament Nepal”.

Al Nepal tres de cada cent infants sofreixen  una discapacitat psíquica i/o física. La causa principal és la pobresa acompanyada d’una mancança sociosanitària de provisions de serveis prenatals, obstètrics i mèdics. Aquesta deficiència suposa un problema per a la salut pública, ja que la majoria de les discapacitats  són de per vida i les possibilitats d’inserció laboral són quasi inexistents.

L’estigmatització social, la falta de serveis de rehabilitació i la resignació de les famílies provoca que aquests nens visquin aïllats i marginats, convertint-los en una càrrega per als seus familiars. Es coneix aquest col·lectiu com el dels oblidats, ja que les autoritats responsables no preveuen  aquestes minusvalies en el seus programes.

Com arribar a la Casa

Més informació de Sathi Sansar: www.sathisansar.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: