Exposició internacional de Fotografia Humanitària

Exposició fotogràfica

 “XIV Premi Internacional de Fotografia Humanitària Luis Valtueña”

Del 17 de gener fins el 10 de febrer.

Matins: de dilluns a divendres, de 10h a 14h.
Tardes: de dimarts a dijous, de 17h a 20h.

Casa per la Pau i la Solidaritat Flors Sirera
c/ Saleses 10, Escodines, Manresa
www.florssirera.org

Us convidem a visitar la magnífica exposició fotogràfica XIV Premi Internacional de Fotografia Humanitària Luis Valtueña cedida per Metges del Món. L’exposició consta de 41 fotografies corresponents a 9 series temàtiques realitzades per 9 fotògrafs i fotògrafes professionals amb reconeixement internacional. Aquestes fotografies són les guanyadores i seleccionades entre les 1.549 fotografies presentades per 167 candidats. Les imatges inclouen temàtiques com la de nens retinguts en les presons africanes, la persecució homosexual a Uganda o els abocadors de deixalles de material informàtic.

Médicos del Mundo va crear aquest premi l’any 1998 en memòria dels quatre cooperants de Médicos del Mundo assassinats a Bòsnia (1995) i a Rwanda (1997) quan realitzaven accions humanitàries, i s’ha convertit en un homenatge a tots els cooperants que dediquen les seves vides a la tasca humanitària, a més d’una eina de testimoni i sensibilització que ens mostra la realitat dels més desfavorits i de qui pateixen la violència.

Amb aquesta exposició pretenem mostrar a la nostra ciutadania l’estat dels drets humans arreu del món, i fer camí cap a una societat més crítica i responsable amb capacitat de fer denúncia i actuar contra la violació dels drets humans. L’exposició restarà exposada a laCasa per la Pauila SolidaritatFlorsSirerade Manresa del 17 de gener fins el 10 de febrer.

US ESPEREM!

Consell Municipal de Solidaritat de Manresa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: