Camps de Solidaritat! Estiu 2012

mira-t’ho amb els seus ulls!

Et presentem el programa de Camps de Solidaritat 2012. El període d’inscripció s’obre l’11 de gener. Ja ho saps, si vols participar-hi, informa’t, vine a la sessió informativa, apunta’t i viu l’experiència!

Sessió informativa a MANRESA
– Dijous, 9 de febrer a les 19.30h. Casa Flors Sirera, C/ Saleses, 10

El programa de Camps de Solidaritat de SETEM té per objectiu formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l’actual ordre mundial i impulsar l’activisme a Catalunya en favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud.

Prop de 4.700 persones han participat als Camps de Solidaritat des de l’any 1991. El programa 2012 t’ofereix la possibilitat de formar-te, conviure i col·laborar amb organitzacions d’Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica en àmbits com l’educació, el Comerç Just, l’emigració, o els Drets Humans.

NOVA PÀGINA WEB
Enguany et presentem una nova pàgina web amb tota a informació dels Camps: destinacions, com inscriure’s, testimonis de persones que ja hi han participat, preguntes freqüents i molt més! Entra ara a: www.setem.org/camps

COM INSCRIURE’S
El període d’inscripcions per participar als Camps de Solidaritat 2012 és de l’11 de gener al 29 de febrer de 2012. Les places són limitades. Per participar cal tenir 21 anys o complir-los durant l’any 2012 i tenir disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge. 

Per inscriure’t has de:

  1. Assistir a una sessió informativa per conèixer més a fons els programa de Camps i les condicions per participar-hi.
  2. Fer una entrevista personal. Si després d’assistir a una sessió informativa desitges participar a un Camp, pots concertar dia i hora per a una entrevista personal. Aquesta reunió es pot concretar el mateix dia de la sessió informativa, trucant-nos al telèfon: 93 44153 35 o escriure’ns a camps@setem.org. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: