Urgent! Concentració davant ACCD (Via Laietana, 14), ocupada per ONGs, aquesta tarda cap a les 19h

Des de les 11h d’aquest matí, més de mig centenar de responsables i tècnics d’ONGs catalanes estem ocupant indefinidament la seu de l’Agencia Catalana de Cooperació (ACCD). El motiu de l’ocupació és l’impagament de 10 milions d’Euros que la Generalitat deu per finançar programes de Cooperació Internacional ja signats. No s’abandonarà l’acció fins que no hi hagi una resposta escrita i pública per part del Conseller Andreu Mas-Colell en què concreti un calendari de pagaments.

 

Hi ha previst el desallotjament de les persones que ocupen la seu de l’ACCD. Per evitar-ho cal el màxim de persones compromeses que creuen que Catalunya serà solidària o no serà.


Fem una crida a tothom que es pugui concentrar davant la seu de l’ACCD a partir de les 19h, on a partir de les 21h hi ha més perill d’una intervenció policial. Una vintena de persones estan disposades a passar-hi la nit. Un altre grup de manifestants ha tallat el trànsit en sentit muntanya a la Via Laietana de Barcelona, just a les portes de l’edifici del departament on hi ha les oficines de l’ACCD, ubicat al número 14. 


 

Podeu seguir el que està passant a twitter: #MasNoPaga 

 

I també podeu llegir la  crónica al Setmanari La Directa a:  http://www.setmanaridirecta.info/noticia/tancada-seu-cooperacio-reclamar-que-govern-pagui-un-deute-700-milions-deuros

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: