Coneguem món, al Pius Font i Quer

Els alumnes de l’institut Pius Font i Quer de Manresa van enregistrar el passat 20 de novembre un programa de ràdio sobre el turisme responsable a Nicaragua. En aquesta experiència de comunicació social van descobrir el país llatinoamericà i la seva cultura des de la perspectiva del turisme responsable. Per això van parlar amb Cristina Alier, que és membre de Setem Catalunya. En el programa també hi va participar la Meritxell, una viatgera que l’estiu passat va a participar en una de les estades de Setem.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquesta activitat es va emmarcar dins de la matèria optativa de l’Institut ‘Coneguem el món’, impartida per Rosa Serentill en la que hi van participar 12 alumnes de segon d’ESO.

En el marc de l’optativa, la Casa per la Pau i la Solidaritat Flors Sirera va collaborar en el desenvolupament de tres sessions, una primera en la que es va presentar el tema de la cooperació internacional a més de donar a conèixer el treball que es realitza a la ciutat sobre el tema. Una altra sessió de coneixement del món a partir d’un mapamundi i identificació de diferents països a partir d’amistats personals o conegudes, per acabar fent un viatge musical i sonor pel món amb la presentació del projecte musical de ciutat anomenat ‘Aiguallum, veus de la diversitat’. I per acabar, els alumnes van venir a conèixer la ‘Casa per la solidaritat i la pau Flors Sirera’, en la que se’ls hi va fer una visita guiada a més de visualitzar un vídeo per fer un petit debat al voltant del tema del consum.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: