Ingàgora

Dijous 28 de gener

al Centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana de la Cova 

a les 20h

Xerrada de José Ignacio González Faus sobre alliberament interior i social

La xerrada “L’alliberament interior i l’alliberament social”, a càrrec del teòleg´, jesuïta i sacerdot José Ignacio González Faus, dins de l’Espai Sant Ignasi, analitzarà l’itinerari i el “nervi” dels Exercicis. La trobada tindrà lloc aquest dijous 28 de gener a les 8 del vespre al Centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana (Camí de la Cova, s/n) en el marc de la segona edició del Cicle Ignàgora, corresponent al curs 2015-2016.
José Ignacio González Faus és professor de Teologia Sistemàtica de la facultat de Teologia de Catalunya. També ofereix classes de forma regular a la Universitat de Centreamericà a Sant Salvador i ha viatjat com a professor invitat a diferents països d’Amèrica Llatina.
González Faus és un col·laborador habitual de diferents mitjans de comunicació com “La Vanguardia”, “Vida Nueva”, “Atrio” o “El País”, entre d’altres. A més és un escriptor prolífic, que compta amb una extensa obra publicada.
Entre els seus escrits destaca el polèmic llibret (només de 48 pàgines) “Sexo, verdad y discurso eclesiástico”, Sal Terrae, Cantabria 1993, on exposa les sees idees sobre la validesa de la moral de la sexualitat fora del matrimoni, nega el part virginal de Jesús i critica durament el magisteri de la Esglèsia, proposant, a, la vegada, una reforma evangèlica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: