#Volem Acollir

 

Demà 18 de febrer

a les 16h a Pl Urquinaona

Totes al carrer a exigir vies segures per a totes aquelles persones que han de fugir de casa seva, pel motiu que sigui.


casa-nostra-mani

I si encara no has signat el manifest, no dubtis en fer-ho aquí http://www.casanostracasavostra.cat/signaelmanifest

La convocatòria insta a sortir massivament al carrer per demostrar a les institucions que som moltes les persones que #VolemAcollir refugiats i refugiades i tothom qui s’ha vist obligat a fugir forçosament de casa seva, jugant-se la vida al Mar Mediterrani o en altres rutes.

#Volemacollir els que han d’arribar i els que ja són aquí.

La manifestació acabarà al Parlament amb el lliurament de les signatures del manifest de la campanya, que fa una crida a les institucions catalanes a:

  • Actuar definitivament davant del desplaçament forçat de persones més gran des de la II Guerra Mundial, tal com reclama la ciutadania perquè Catalunya sigui terra d’acollida.

  • Garantir la inclusió i el desenvolupament social digne de les persones migrades a Catalunya i comprometre’s a aplicar mesures contra el racisme, la xenofòbia, la LGTBIfòbia i la violència masclista.

  • Defensar el dret a la lliure circulació de les persones, tal com queda recollit a l’article 13de la Declaració Universal dels Drets Humans.

  • Treballar per eradicar les causes d’injustícia, violència estructural, guerra i vulneració dels drets humans en origen que són l’arrel dels moviments forçats o no desitjats de població. I en aquest sentit, fomentar la cultura de pau.

El projecte Casa nostra, casa vostra neix d’un grup de persones independents que treballen en el món de la comunicació i que, després de coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia en projectes professionals o de voluntariat, van decidir denunciar el que hi havien vist i fer alguna cosa per canviar la situació de les persones refugiades i migrants. Ara,Casa nostra, casa vostra som un grup de persones independents i un conjunt d’entitats del país que compartim una profunda preocupació per la situació que viuen milers de persones migrants i desplaçades per força, dins i fora de la Unió Europea. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: